Eerstvolgende concerten

Erard+Ensemble_2000p.jpg

Erard Ensemble

Met een rijk gevarieerd programma presenteert het Erard Ensemble een avond met kamermuziek zoals die in een negentiende-eeuwse salon had kunnen klinken.

HET KRUISPUNT
VR 3 MEI 2019  |  20:15 UUR

TrioC-speels_2000p.jpg

Trio C tot de derde

De drie musici Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) vormen samen Trio C tot de derde. Ze laten zich inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid.

D’OUDE PASTORIE
ZO 7 JULI 2019  |  13:00 UUR & 15:30 UUR


Seizoen 2018 - 2019

Met trots presenteert het bestuur van MusiCultura zijn programma voor het seizoen 2018-2019. Zes concerten. Gevarieerder dan ooit; met een “Vleugeltje Klassiek” van het duo Beth & Flo, uitvoering van de Koffiecantate en de Boerencantate van J.S. Bach door Camerata Delft en optredens van Multiple Voices, het Hexagon ensemble en het Erard Ensemble. Ook in 2019 wordt het seizoen afgesloten met een Midzomerconcert in de open lucht: een optreden van het trio Ctotdederde. Meer ruimte voor vocale muziek. Meer ruimte voor een beetje theater en een komisch accent.