Eerstvolgende concerten

Beth & Flo_2000p.jpg

Beth & Flo

Als pianoduo Beth & Flo maken Claudette Verhulst en Elsbet Remijn een klassiek recital, vrolijk en verrassend. Verhalen vertellen, flirten met het publiek en tegelijkertijd muziek van de grote componisten laten horen – dat is wat Beth & Flo het liefste doen.

HET KRUISPUNT
VR 7 SEPTEMBER 2018  |  20:15 UUR

CamerataDelft_2000p.jpg

Camerata Delft

Camerata Delft staat voor persoonlijke, fantasievolle uitvoeringen van voornamelijk 17e en 18e eeuwse kamermuziek met een ‘nieuw geluid’: variatie in bezetting en instrumentarium, eigen arrangementen, hecht en levendig samenspel, kennis en ervaring, sprankelende concerten en inspirerende optredens.

HET KRUISPUNT
VR 23 NOVEMBER 2018  |  20:15 UUR


Seizoen 2018 - 2019

Met trots presenteert het bestuur van MusiCultura zijn programma voor het seizoen 2018-2019. Zes concerten. Gevarieerder dan ooit; met een “Vleugeltje Klassiek” van het duo Beth & Flo, uitvoering van de Koffiecantate en de Boerencantate van J.S. Bach door Camerata Delft en optredens van Multiple Voices, het Hexagon ensemble en het Erard Ensemble. Ook in 2019 wordt het seizoen afgesloten met een Midzomerconcert in de open lucht: een optreden van het trio Ctotdederde. Meer ruimte voor vocale muziek. Meer ruimte voor een beetje theater en een komisch accent.